מדיניות פרטיות

עדכון אחרון: 09/04/2022

מבוא:  

אנו, "המרפאה הבינלאומית לאוסטאופתיה דואגים לפרטיות המשתמשים באתר האינטרנט שלנו ו/או במרחב הנייד שלנו, בהתאמה, ואנו מחויבים להגן על המידע שמשתמשים חולקים איתנו כאשר הם משתמשים באתר שלנו ו/או במרחב הנייד שלנו, ואנו מחויבים לחלוטין להגן על המידע שלך ולהשתמש בו בהתאם לחוק החל.

מדיניות פרטיות זו מתארת את הנהלים שלנו ביחס לאיסוף, שימוש וחשיפה של המידע שלך באמצעות הנכסים הדיגיטליים שלנו ("השירותים"), כאשר אתה ניגש לשירותים מהמכשיר שלך.

לפני גישה או שימוש בכל אחד מהשירותים שלנו, אנא קרא את מדיניות הפרטיות הזו בעיון והבטח שאתה מבין היטב את הנהלים שלנו לגבי המידע שלך. אם אתה קורא ומבין במלואו את מדיניות הפרטיות הזו, ואתה נשאר מתנגד לשיטות העבודה שלנו, עליך להפסיק מיד כל שימוש בנכסים ובשירותים הדיגיטליים שלנו.

 

על ידי שימוש בשירותים שלנו, אתה מסכים לתנאי מדיניות פרטיות זו והמשך השימוש שלך בשירותים מהווה את הסכמתך למדיניות פרטיות זו ולכל תיקון שלה.

במדיניות פרטיות זו תמצא הסברים בנושאים הבאים:

  • מידע שאנו אוספים

  • כיצד אנו אוספים מידע

  • מדוע אנו אוספים מידע

  • עם מי אנחנו חולקים מידע

  • היכן מאוחסן המידע 

  • כמה זמן נשמר המידע

  • כיצד אנו מגנים על מידע

  • קטינים

  • שינויים או עדכונים במדיניות הפרטיות

 

מידע שאנו אוספים

להלן סוגי המידע השונים שאנו עשויים לאסוף.

  • מידע לא מזוהה ובלתי מזוהה, שעשוי להיות מסופק על ידך במהלך תהליך ההרשמה או לאסוף כאשר אתה משתמש בשירותים שלנו ("מידע לא אישי"). מידע לא אישי אינו מאפשר לנו לזהות את האדם שממנו הוא נאסף. המידע הלא אישי שאנו אוספים מורכב בעיקר ממידע טכני וממידע שימוש מצטבר.

  • מידע המזהה אותך באופן אינדיבידואלי, כלומר מידע המזהה אותך או שיכול, במאמץ סביר, לזהות אותך ("מידע אישי"). המידע האישי שאנו אוספים באמצעות השירותים שלנו כולל שם, כתובת דואר אלקטרוני, כתובת, מספר טלפון, כתובת IP, או מידע אחר המתבקש בכל עת שצריך. אם נשלב מידע אישי עם מידע לא אישי, נתייחס למידע המשולב כמידע אישי כל עוד הוא נשאר משולב.

 

כיצד אנו אוספים מידע  

להלן השיטות העיקריות בהן אנו משתמשים לאיסוף מידע:

  • אנו אוספים מידע כאשר אתה משתמש בשירותים. כאשר אתה מבקר בנכסים הדיגיטליים שלנו או משתמש בשירותים שלנו, אנו עשויים לאסוף, לאסוף ולתעד שימוש כזה, הפעלות ומידע קשור.

  • אנו אוספים מידע שאתה מספק לנו מרצון. לדוגמה, אנו אוספים מידע שאתה מספק לנו כאשר אתה יוצר איתנו קשר ישירות דרך ערוץ תקשורת כלשהו (כגון כאשר אתה שולח לנו אימייל המכיל הערה או משוב).

  • אנו עשויים לאסוף מידע ממקורות צד שלישי כמתואר להלן.

  • אנו אוספים מידע שאתה מספק לנו אם אתה מתחבר לשירותים שלנו באמצעות שירותי צד שלישי כגון Facebook או Google.

 

מדוע אנו אוספים מידע

אנו משתמשים במידע האישי שלך למטרות הבאות:

  • לספק ולתפעל את השירותים

  • לפתח, להתאים אישית ולשפר את השירותים שלנו

  • להגיב לתגובות, לבקשות ובקשות שלך ולהעניק לך את עזרתנו

  • לנתח ביקוש ודפוסי שימוש

  • למטרות פנימיות, מחקריות או סטטיסטיות אחרות

  • כדי לחזק את יכולות אבטחת המידע ומניעת הונאות שלנו

  • כדי לחקור הפרות אפשריות, לאכוף את התנאים או המדיניות שלנו, או לציית לכל חוק, תקנה או סמכות ממשלתית החלים.

  • לשלוח לך עדכונים, הודעות, חומרי קידום מכירות ומידע אחר בנוגע לשירותים שלנו. אם אנו שולחים לך הודעות דוא"ל פרסומיות, תוכל לבחור לא לקבל אותן על ידי לחיצה על הקישור לביטול הרשמה שמכיל הודעות דוא"ל אלו.

עם מי אנחנו חולקים מידע

אנו עשויים לחלוק את המידע שלך עם ספקי השירות שלנו, על מנת להפעיל את השירותים שלנו (לדוגמה, על ידי אחסון מידע על שירותי אירוח של צד שלישי, מתן תמיכה טכנית שלנו וכו')

אנו עשויים גם לחשוף את המידע שלך בנסיבות הבאות: (א) לחקור, לזהות, למנוע או לנקוט בפעולה בנוגע לפעילות בלתי חוקית או עוולות אחרות, חשד להונאה או ענייני אבטחה; (ii) לבסס או לממש את זכויות ההגנה שלנו מפני תביעות משפטיות; (iii) כדי להגן על זכויותינו, רכושנו או בטיחותנו האישית ושל המשתמשים שלנו או הציבור הרחב; (iv) אם אנחנו או כל אחד מהחברות המסונפות שלנו עוברים שינוי שליטה, לרבות באמצעות מיזוג, רכישה או רכישה של כל הנכסים שלנו או בעצם כולם; (v) לאסוף, להחזיק ו/או לנהל את המידע שלך באמצעות ספקי השירות המורשים של צד שלישי (לדוגמה, חברות שירות מקוונות), כפי שהדבר סביר למטרות עסקיות; או (vi) לשתף פעולה עם צדדים שלישיים במטרה לשפר את החוויה שלך. כדי למנוע בלבול אפשרי, אנו עשויים להעביר ולחשוף לצדדים שלישיים או להשתמש בכל דרך אחרת במידע לא אישי לפי שיקול דעתנו הבלעדי.

קובצי Cookie וטכנולוגיות דומות

כאשר אתה מבקר או ניגשים לשירות שלנו, אנו מאפשרים לצדדים שלישיים מסוימים להשתמש במשואות אינטרנט, קובצי Cookie, תגי פיקסל, סקריפטים, תגים וטכנולוגיות ושירותי ניתוח אחרים ("טכנולוגיות מעקב"). טכנולוגיות מעקב אלו עשויות לאפשר לצדדים שלישיים לאסוף מידע אודותיך באופן אוטומטי על מנת לשפר את הדרך בה אתה גולש בנכסים הדיגיטליים שלנו, לשפר את הביצועים של הנכסים הדיגיטליים שלנו ולהתאים אישית את החוויה שלך בנכסים הדיגיטליים שלנו, כמו גם רק לצורך אבטחה והונאה. מטרות מניעה.


למידע נוסף, עיין במדיניות העוגיות שלנו.

 

באמצעות השירות שלנו והנכסים הדיגיטליים שלנו (כולל אתרים ואפליקציות הפורסים את השירות שלנו), אנו עשויים לספק פרסומות שעשויות להיות מותאמות גם לך, למשל פרסומות המבוססות על התנהגות הגלישה שלך לאחרונה באתרים שונים, דפדפנים או מכשירים שונים.

על מנת לספק לך פרסומות אלו, אנו עשויים להשתמש בעוגיות ו/או JavaScript ו/או משואות אינטרנט (כולל קובצי GIF ברורים) ו/או אחסון מקומי HTML5 ו/או טכנולוגיות אחרות. אנו עשויים גם להשתמש בצדדים שלישיים, כגון מפרסמים ברשת, שהם צדדים שלישיים המציגים פרסומות על סמך ביקוריך באתרי האינטרנט, כדי להציג בפניך פרסומות ממוקדות. ספקי רשתות מודעות של צד שלישי, מפרסמים, נותני חסות ו/או שירותי מדידת תעבורה עשויים להשתמש גם בקובצי Cookie ו/או JavaScript ו/או משואות אינטרנט (כולל GIF ברור) ו/או Flash LSO ו/או טכנולוגיות אחרות כדי למדוד את האפקטיביות של הפרסומות שלהם וכדי להתאים עבורך תוכן פרסומי.

קובצי Cookie אלה וטכנולוגיות צד שלישי אחרות נשלטות על ידי מדיניות הפרטיות הספציפית של כל צד שלישי, לא זו.

היכן מאוחסן המידע

מידע לא אישי

שים לב שהעסקים שלנו, והשותפים וספקי השירות שאנו סומכים עליהם, ממוקמים ברחבי העולם. כל המידע הלא אישי שאנו אוספים מאוחסן ומעובד בתחומי שיפוט שונים ברחבי העולם, למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו.

מידע אישי

מידע אישי עשוי להישמר, לעבד ולאוחסן בארצות הברית של אמריקה, אירלנד, יפן, ישראל ובתחומי שיפוט אחרים, במידת הצורך למתן תקין של השירותים שלנו ו/או אם החוק מחייב (כפי שיוסבר בפירוט רב יותר להלן) .


כמה זמן נשמר המידע:

לידיעתך, אנו שומרים את המידע שאנו אוספים כל עוד נחוץ כדי לספק את השירותים וכדי לעמוד בהתחייבויות המשפטיות או החוזיות שלנו כלפיך, לפתור מחלוקות ולאכוף את ההסכמים שלנו.

אנו עשויים לתקן, להשלים או למחוק מידע חלקי או לא מדויק בכל עת ולפי שיקול דעתנו הבלעדי.

 

כיצד Wix מגן על מידע  :

שירות אירוח הנכסים הדיגיטליים שלנו מספק לנו את הפלטפורמה המקוונת המאפשרת לנו לספק לך את השירות. הנתונים שלך עשויים להיות מאוחסנים דרך אחסון הנתונים, מסד הנתונים או יישומים כלליים של ספק האירוח שלנו. הוא מאחסן את המידע שלך בשרתים מאובטחים מאחורי חומת אש ומציע גישת HTTPS מאובטחת לרוב השירותים שלו

ללא קשר למאמצים שנעשו ולאמצעים שננקטו על ידינו וספק האירוח שלנו, איננו יכולים ואינם מבטיחים את ההגנה והאבטחה המוחלטת של כל מידע שאתה מעלה, מפרסם או משתף איתנו או כל אדם אחר בדרך אחרת.

אנו ממליצים לך להגדיר סיסמאות חזקות ולהימנע מלספק לנו או לכל אדם אחר מידע רגיש שחשיפתו שלדעתך עלולה לגרום לך נזק מהותי או בלתי הפיך. בנוסף, מאחר ואימייל והודעות מיידיות אינם מזוהים כצורות תקשורת מאובטחות, אנו מבקשים ומעודדים אותך לא לשתף מידע רגיש באמצעות שיטות אלו.

 

קטינים

 

ילדים יכולים להשתמש בשירותים שלנו, אך ילדים שרוצים לגשת לתכונות מסוימות עשויים להידרש לספק מידע מסוים. מידע מסוים, כולל מידע שנאסף על ידי קובצי Cookie, משואות אינטרנט וטכנולוגיות דומות אחרות, עשוי להיאסף באופן אוטומטי. אם אנו אוספים, משתמשים או חושפים ביודעין מידע שנאסף מילד, נודיע להוריו ונבקש את הסכמתם בהתאם לחוק החל. אנו לא מתנים את השתתפותו של ילד בפעילות מקוונת בכך שילד זה יספק יותר נתוני מגע מהדרוש באופן סביר כדי להשתתף באותה פעילות. אנו משתמשים במידע שאנו אוספים בהתבסס על השירותים המבוקש על ידי הילד.

אנו עשויים גם להשתמש בפרטי הקשר של הורה כדי לתקשר איתם לגבי הפעילויות של ילדם בשירותים. הורים יכולים לעיין במידע שאספנו מילדם, לסרב לאפשר לנו לאסוף מידע נוסף מילדם ולבקש שכל מידע שאספנו יימחק מהרישומים שלנו.

כדי לבדוק, לעדכן או למחוק את המידע של ילדך, אנא צור איתנו קשר .  כדי להגן על ילדך, אנו עשויים לבקש ממך לספק לנו הוכחה לזהותך. אנו עשויים למנוע ממך גישה אם אנו מאמינים שיש ספק לגבי זהותך. שים לב שלא ניתן למחוק חלק מהמידע עקב התחייבויות משפטיות אחרות.

 

אנו נשתמש במידע האישי שלך רק למטרות המפורטות במדיניות פרטיות זו אם:

  • השימוש במידע האישי שלך הכרחי כדי לבצע חוזה או לנקוט בצעדים כדי להתקשר איתך בחוזה (לדוגמה, כדי לספק לך את השירותים או לספק לך את הלקוחות או התמיכה הטכנית שלנו)

  • הכרחי לנו להשתמש במידע האישי שלך כדי לעמוד בהתחייבות חוקית או רגולטורית רלוונטית

  • הכרחי לנו להשתמש במידע האישי שלך למען האינטרסים הלגיטימיים שלנו כעסק, בתנאי ששימוש כזה יהיה בכל עת מידתי ומכבד את זכויות הפרטיות שלך.

 

אם אתה גר באיחוד האירופי, אתה יכול:

  • בקש לקבל אישור אם המידע האישי עליך מעובד או לא, וגישה למידע האישי שאנו מאחסנים עליך, כמו גם מידע נוסף מסוים

  • בקשה לקבל מידע אישי שאתה מספק ישירות לנו מרצון בפורמט מובנה, נפוץ וניתן לקריאה במכונה

  • בקש תיקון של המידע האישי שלך בשליטתנו

  • בקש מחיקה של המידע האישי שלך

  • מתנגד לעיבוד נתונים אישיים על ידינו

  • בקש את הגבלת העיבוד של המידע האישי שלך על ידינו

  • הגשת תלונה לרשות מפקחת

 

עם זאת, שים לב שזכויות אלו אינן מוחלטות ועשויות להיות כפופות לאינטרסים הלגיטימיים שלנו או לדרישות הרגולטוריות שלנו. אם יש לך שאלות כלליות לגבי המידע האישי שאנו אוספים וכיצד אנו משתמשים בו, אנא צור איתנו קשר כמפורט להלן.

בהקשר לאספקת השירותים למשתמשים שלנו, אנו עשויים להעביר מידע לגופים קשורים או לצדדים שלישיים אחרים מעבר לגבולות המדינה או תחום השיפוט שלך, למדינות או לתחומי שיפוט אחרים ברחבי העולם. על ידי שימוש בשירותים, אתה מסכים להעברת המידע שלך מחוץ לאזור ה-EEA.

אם אתה נמצא ב-EEA, המידע האישי שלך עשוי להיות מועבר למיקומים מחוץ ל-EEA רק אם אנו משוכנעים שקיימת רמת הגנה נאותה או דומה להגנה על המידע האישי. אנו ננקוט בצעדים סבירים על מנת להבטיח שיש לנו הסדרים חוזיים מתאימים עם צדדים שלישיים שלנו כדי להבטיח כי אמצעי הגנה נאותים קיימים כך שהסיכונים של שימוש בלתי חוקי, שינוי, מחיקה, אובדן או גניבה של המידע האישי שלך ממוזערים, ושכאלה צדדים שלישיים פועלים בכל עת בהתאם לחוקים החלים.

זכויות CCPA ביחס למידע שלך

אם אתה תושב קליפורניה המשתמש בשירותים, חוק פרטיות הצרכן של קליפורניה ("CCPA") עשוי להעניק לך את הזכות לבקש גישה למידע שלך ומחיקה.

כדי לממש את זכותך לגשת ולמחוק את המידע שלך, אנא פנה אלינו כמפורט להלן.

משתמשים בשירותים שהם תושבי קליפורניה ומתחת לגיל 18 רשאים לבקש ולקבל הסרה של כל תוכן שהם פרסמו על ידי שליחת אימייל אלינו לכתובת הרשומה להלן תחת "אנו יוצרים קשר".  כל בקשה כזו צריכה לכלול את המילים "בקשת הסרה מקליפורניה" בדוא"ל שלך. כל בקשה חייבת לספק תיאור של התוכן שברצונך להסיר ומידע מספיק סביר כדי לאפשר לנו לאתר את התוכן הזה. אנו דוחים את כל בקשות ההסרה של קליפורניה שאינן מסומנות או נשלחות כהלכה, וייתכן שלא נוכל להגיב אם לא תספק מידע הולם. שים לב שבקשתך אינה מבטיחה הסרה מלאה או מלאה של התוכן המושפע. לדוגמה, חומרים שפרסמת עשויים להתפרסם מחדש על ידי משתמש אחר או צד שלישי.


שינויים או עדכונים במדיניות הפרטיות

אנו עשויים לשנות את מדיניות הפרטיות הזו מעת לעת, לפי שיקול דעתנו הבלעדי, והגרסה העדכנית ביותר תפורסם תמיד באתר האינטרנט שלנו (כפי שמצוין בסעיף "תוקן אחרון"). אנו ממליצים לך לעיין מעת לעת במדיניות פרטיות זו עבור כל שינוי. במקרה של שינויים מהותיים, נפרסם באתר האינטרנט שלנו הודעה המודיעה על שינויים אלו.  המשך השימוש שלך בשירותים בעקבות הודעה על שינויים באתר האינטרנט שלנו יהווה את הכרתך והסכמתך לשינויים כאמור במדיניות הפרטיות והסכמתך להיות מחויב לתנאי השינויים הללו.


צור קשר

אם יש לך שאלות כלליות לגבי השירותים או המידע שאנו אוספים אודותיך, או כיצד אנו משתמשים בו, צור איתנו קשר:

שם: צ'רלס פראדו

כתובת: 9 Avenue du General de Gaulle, 06240, Beausoleil, צרפת

דוא"ל: charles.icomonaco@gmail.com